Living și Dormitor în același timp. Creează un spațiu multifuncțional

Spațiul limitat poate reprezenta o problemă în locuințele contemporane, iar necesitatea unei încăperi multifuncționale este tot mai frecventă. Pentru cei dintre voi interesați de amenajarea unui living care servește cu succes și drept dormitor, am pregătit o serie de sfaturi practice pentru crearea unui spațiu multifuncțional.

Deși la prima vedere par a fi două zone total diferite, livingul și dormitorul pot fi combinate într-un spațiu plăcut și confortabil atât pentru relaxare în compania celor dragi și a prietenilor, cât și pentru nopți pline de somn odihnitor.

Sumar


Canapele extensibile. Elemente cheie în amenajarea ta

Canapelele extensibile sunt o soluție practică pentru amenajarea unui spațiu multifuncțional, transformându-se cu ușurință în paturi confortabile pe timpul nopții. Optează pentru o canapea extensibilă versatilă, care amplasată în cea mai potrivită zonă a încăperii, asigură baza perfectă pentru restul decorului.

Măsuțe cu personalitate

Măsuțele de colț sunt elemente funcționale în orice moment, nefiind necesară mutarea acestora pentru extinderea canapelei. Pe timpul zilei sunt perfecte pentru servirea băuturilor și gustărilor în timpul vizitelor celor dragi, iar pe timpul nopții îndeplinesc cu succes rolul de noptieră, oferindu-vă un spațiu chiar lângă pat pentru telefon, telecomandă sau pahar cu apă.

Iluminat inteligent

Dacă în living este necesară suficientă lumină, în spațiul din dormitor preferăm o atmosferă relaxantă, cu lumină caldă. Pentru serile în care te odihnești în urma unei zilei active, lumina plăcută a unei veioze este ideală. Pe măsuța de colț, veioza este potrivită atât pentru living, cât și pentru dormitor.

Oglinzi pentru un plus de funcționalitate

Oglinda probabil nu este o piesă pe care o consideri esențială în living, însă în dormitor cu siguranță își va dovedi utilitatea. În plus, oglinzile îi oferă încăperii un aspect mai spațios. Alege o oglindă cu un design deosebit, pentru un plus de valoare artistică.

Indiferent de direcția de decor pe care o alegi, ai în vedere criteriul funcționalității în amenajarea spațiului perfect pentru relaxare și odihnă, acasă.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)