Momentele petrecute în aer liber sub razele soarelui reprezintă unul dintre cele mai frumoase aspecte ale sezonului cald, care se apropie cu pași repezi. Amenajează afară spațiul perfect pentru relaxare și bucură-te de confort alături de prieteni și cei dragi.

Mobexpert Blog. Idei practice pentru amenajarea terasei sau a gradinii

Piese de mobilier rezistente și funcționale

Unul dintre cele mai importante criterii în alegerea mobilierului pentru exterior este spațiul pe care îl ai la dispoziție în cadrul grădinii sau terasei. Dacă acesta este limitat, optează pentru piese cu un design funcțional, ușor de depozitat. Mesele pliabile și scaunele pliabile sau suprapozabile reprezintă alegerea perfectă pentru valorizarea unui spațiu de mici dimensiuni. Acest criteriu este valabil și în cazul amenajării balconului. De dimensiuni mai mici, mobilierul pentru balcon are un design plăcut și funcțional, ideal pentru servirea cafelei în aer liber.

În funcție de activitățile pe care îți dorești să le desfășori afară, proiectează un spațiu destinat relaxării sau o amenajare potrivită pentru servirea mesei în aer liber. Nu în ultimul rând, alege piese de mobilier care îți reflectă personalitatea, cu o cromatică pe placul tău.

Umbrele și pavilioane 

Pentru ca razele puternice ale soarelui sau ploaia să nu reprezinte o problemă, completează amenajarea cu o umbrelă sau un pavilion. Acestea își vor dovedi utilitatea în zilele mai puțin prietenoase ale verii.

Elemente decorative pentru exterior 

Decorațiunile joacă un rol important în personalizarea oricărei amenajări, chiar dacă aceasta este de exterior. Desăvârșește spațiul cu obiecte decorative simpatice și flori naturale în ghivece pentru un plus de culoare și stil.

Mobexpert Blog. Idei practice pentru amenajarea terasei sau a gradinii

JAVA Ghiveci

Distracție în aer liber

În timpul sezonului cald, distracția se mută în aer liber, iar servirea mesei este un prilej de voie bună în compania persoanelor dragi. Completează amenajarea cu un grătar pe măsura nevoilor și spațiului tău pentru o grădină bucuroasă de oaspeți. De asemenea, piesele de veselă practice și colorate pentru masa de afară reprezintă o modalitate simplă de creare a unui aranjament plăcut și special.

Îți dorim un sezon cald plin de relaxare și voie bună, acasă.