Zilele cu soare sunt din ce în ce mai dese, iar vremea frumoasă ne îndeamnă să petrecem cât mai mult timp în spațiul exterior.

Așadar, în perioada 19-25 aprilie 2021, te bucuri de LIVRARE GRATUITĂ Door to Door, în 48h, la produsele pentru Terasă și Grădină.

Dacă-ți dorești un nou set de mobilier pentru terasă și grădină sau vrei să completezi decorul exterior doar cu un scaun sau poate cu o nouă masă, acum e momentul potrivit.


De asemenea, dacă te gândești la un plus de confort, alege cu încredere un hamac, un leagăn sau un șezlong, care vor adăuga spațiului funcționalitate, dar vor încuraja și către relaxare.


În sezonul cald, nici balconul nu trebuie neglijat. Pe www.mobexpert.ro găsești o mulțime de piese de mobilier pentru balcon. Vei obține un loc confortabil, unde te poți relaxa în voie în toate serile calde de primăvară.


Dacă mesele în aer liber se numără printre activitățile tale preferate, nu uita de grătar! Grătarul este accesoriul perfect în orice sezon, gata să-ți vină în ajutor oricând cu multe preparate sănătoase și gustoase.

Alege piesele preferate pentru Terasă și Grădină și beneficiază de livrare gratuită door to door, în 48 de ore!🚚

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.