Camera copilului tău este propriul său Univers – locul unde petrece mult timp jucându-se, studiind și odihnindu-se în voie. Este important ca acest loc special să fie amenajat cât mai practic și confortabil, pentru ca cel mic să se dezvolte într-un mod corespunzător și armonios. Iată mai jos câteva elemente de care poți ține cont în amenajarea spațiului celui mic, pentru crearea camerei ideale.

Odihna și relaxarea – Paturi pentru Copii

Pentru o odihnă corectă, copilul tău are nevoie de un pat de calitate. Acesta trebuie să-i ofere un nivel ridicat de confort pe toată durata somnului. Optează pentru o piesă realizată din materiale calitative, cu un aspect vesel; vei aduce în acest fel un aer distractiv  încăperii.

Timpul pentru studiu – Birouri și Scaune

Amenajează în cameră o zonă propice studiului, pentru ca cel mic să fie motivat atunci când trebuie să își facă temele pentru acasă. Un birou funcțional și un scaun confortabil sunt piese de mobilier esențiale.

Dulapul ideal și Spațiile de Depozitare

Un dulap spațios este necesar pentru toate hainele micuțului tău. Alege o piesă aspectuoasă, cu dimensiuni ample, unde veți putea stoca împreună toate lucrurile de care are nevoie. Fie că vorbim despre cutii sau etajere, spațiile de depozitare sunt esențiale pentru jucării, accesorii și obiecte școlare. Astfel, cel mic va fi în permanență organizat și își va păstra cu grijă toate lucrurile.

Nu uita de joacă și decor – Jucării și Decorațiuni

Pentru că învățăm prin joc, jucăriile sunt o parte semnificativă din viața copilului tău. Bucură-l alegând jucării și decorațiuni cu un aspect vesel, care-l vor binedispune întotdeauna și îl vor umple de energie.

Mobexpert blog. Camera copiilor

BUTTERFLIES Decor perete, 105 Lei*

Amenajează pentru copilul tău o cameră veselă și plină de viață. Piesele colorate și estetice vor contribui la formarea unui loc aparte pentru cel mic.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.