Mobexpert a primit trofeul Superbrands pentru a patra oară

Mobexpert a primit pentru a patra oară statutul de Superbrand, în cadrul celei de-a opta ediții a galei Superbrands România. Suntem onorați să purtăm această distincție și dorim să vă mulțumim pe această cale vouă, tuturor celor care ați avut și aveți în continuare încredere în brandul Mobexpert.

Despre Superbrands

Superbrands este o organizație globală, prezentă în peste 85 de țări la nivel mondial. În România, organizația este prezentă din 2005, iar de atunci dezvoltă programe dedicate pieței locale și culturii de branding. Totodată, aceasta a organizat până în prezent opt gale, în cadrul cărora brandurile cu performanțe excepționale au primit distincția de Superbrand.

În cadrul celei mai recente, care a avut loc la finalul lunii februarie, au fost premiate pentru excelență în branding 30 de companii, una dintre acestea fiind Mobexpert.

Care este procesul de selecție?

Conform Superbrands, în primă fază au fost luate în considerare aproape 1250 de branduri din 52 de sectoare ale industriei. Ulterior, un consiliu de experți a analizat lista și a acordat punctaje brandurilor, în urma acestei trieri numărul reducându-se la 653.

Acestea au fost clasificate ulterior în funcție de voturile unui eșantion de 1.501 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, iar primele 370 de branduri au primit apoi o invitație la o discuție finală, în urma căreia s-a stabilit care dintre acestea merită trofeul Superbrands.

Cu această ocazie, ne-am gândit să vă povestim câteva lucruri pe care nu le-ați mai auzit până acum despre Mobexpert. De asemenea, tot anul acesta este unul special pentru noi: Mobexpert împlinește 25 de ani de activitate, 25 de ani în care calitatea a rămas în ADN-ul Mobexpert și clienții sunt pe primul loc.

4 lucruri pe care nu le știați despre Mobexpert

  • Totul a început în 1993, cu doar 4 angajați. În prezent, numărul acestora depășește 2.000.
  • Acum 20 de ani, la începutul activității de producție, Mobexpert putea să livreze doar 200 de scaune și 20 de canapele pe lună. În prezent, această performanță poate fi atinsă într-o oră.
  • Două treimi dintre produsele din oferta noastră sunt concepute de arhitecții și designerii Mobexpert și produse în fabricile din țară.
  • Avem propriul departament de design, care culege constant feedback din partea clienților, pentru a putea oferi mereu cele mai bune soluții, în concordanță cu trendurile din domeniu.

Distincția Superbrands este, așa cum spuneam și anterior, o certificare a faptului că voi, clienții noștri, aveți încredere în brandul Mobexpert. Vrem să profităm de acest prilej pentru a vă asigura că promisiunile pe care le-am făcut la început sunt perfect valabile și în prezent: să fim îndrăgostiți de meseria pe care ne-am ales-o, să oferim calitate la un preț corect și să cooptăm în echipă oameni de calitate. Vă mulțumim!

Suntem cu toții diferiți. Din fericire.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)