Mobexpert te ajută să vezi produsele la tine acasă! Află mai multe

Sumar

Realitatea augmentată. Ce este și cum funcționează?
Funcția AR pentru produsele Mobexpert

Mobexpert lansează funcția AR pentru produse pe www.mobexpert.ro , permițându-vă să vizualizați piese de mobilier și decorațiuni în spațiul propriu, direct la voi acasă.

Pentru device-urile de tip smartphone și tabletă care operează fie cu iOS, fie cu Android, mobilierul și decorațiunile pot fi văzute atât în pagina de produs, dar și direct în spațiul vostru, prin intermediul realității augmentate.

Astfel, pot fi observate în mod amănunțit toate laturile unui produs, din orice unghi, iar zoom-ul permite afișarea cât mai precisă a particularităților produselor.


Realitatea augmentată. Ce este și cum funcționează?

Realitatea augmentată reprezintă sistemul care oferă o vedere fizică a obiectelor în spațiul real. Spre deosebire de imaginile de produs, prin intermediul AR, produsele preferate pot fi vizualizate în format 3D și la dimensiuni reale, în raport cu restul obiectelor din încăpere.

Realitatea augmentată pune la dispoziție experiențe cât mai autentice în interacțiunea cu produsele pe care clienții doresc să le achiziționeze.



Funcția AR pentru produsele Mobexpert

În prezent, pe site-ul Mobexpert este disponibilă o selecție de peste 200 de produse , atât piese de mobilier, cât și decorațiuni. Selecția cuprinde o varietate largă de produse, astfel încât puteți vizualiza mai multe canapele, colțare, paturi, fotolii, mese, scaune, covoare și veioze. Lucrăm susținut pentru a vă pune la dispoziție o gamă cât mai largă de produse pe care să le puteți vedea în spațiul vostru de acasă cu ajutorul funcției AR.

Prin simpla utilizare a acestui sistem, puteți experimenta amenajarea cu o varietate de produse direct la voi acasă. Nu este nevoie de instalarea unor aplicații suplimentare, intrați pe site, descoperiți produsele cu eticheta „ vezi în 3D ”, deschideți produsul dorit și de acolo începe distracția.

Vă dorim spor la amenajări cât mai inspirate!

*Produsele pot fi vizualizate 3D și pe Desktop.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)