NOU la Mobexpert - Servicii de Design Interior. Află mai multe

Ne continuăm misiunea de a îmbunătăți viața clienților și ne implicăm în a sta conectați în permanență la nevoile românilor pentru amenajare și mobilă de calitate.

De curând, am lansat serviciul de Design Interior Mobexpert pentru amenajarea locuinței tale. Acest serviciu constă într-o întâlnire cu un designer de interior al Mobexpert, care te va ajuta să îți transformi ideile în planuri concrete de amenajare și îți va oferi cele mai bune soluții pentru mobilarea și decorarea casei.

servicii design interior de la Mobexpert

Echipa de Design Interior va oferi consultanță pentru a găsi soluțiile potrivite, astfel încât amenajarea să reflecte stilul tău de viață, dar și proiectare, prin a poziționa în spațiul dorit obiectele de mobilier alese, respectând nevoile tale precum și distanțele necesare pentru o bună funcționare. În funcție de bugetul alocat, îți recomandăm o selecție de produse de mobilier și decorațiuni din colecția Mobexpert. De asemenea, îți oferim și o simulare 3D , în care vei vizualiza proiectul de amenajare agreat pentru locuința ta, asigurându-ne împreună că totul va arăta așa cum îți dorești.

servicii design interior de la Mobexpert

Sunt trei tipuri de servicii unde te poți programa pentru a beneficia de serviciile de design interior:

Standard online – serviciu gratuit de consultanță și proiect 2D care constă într-un apel video de 60 minute cu un designer de interior Mobexpert, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, consultanță în asocierea noilor piese de mobilier cu cele deja existente la locație, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni și o simulare 2D cu dispunerea mobilierului în plan.

Standard în magazin – serviciu gratuit de consultanță și proiect 2D care constă în într-o întâlnire de 60 minute cu un designer de interior în magazinul Mobexpert Pipera, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, consultanță în asocierea noilor piese de mobilier cu cele deja existente la locație, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni și o simulare 2D cu dispunerea mobilierului în plan.

Premium serviciu de consultanță constă în ședințe multiple, fără limită de timp cu un designer de interior în magazinul Mobexpert Pipera, consultanță finisaje interioare, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni, deplasare la locație pentru măsurători, confirmare listă finală de produse și simulare 3D: randare fotorealistă.

servicii design interior de la mobexpert

Pentru achiziții de mobilier și decorațiuni de peste 50.000 lei, acest serviciu este gratuit. Pentru achiziții între 30.000 – 49.999 lei se percepe o taxă de 24 lei/mp , iar pentru achiziții între 0 – 29.999 lei, taxa este 49 lei/mp.

Cum funcționează serviciul de Design Interior?

  1. Intră pe www.mobexpert.ro , în secțiunea Servicii – Design Interior, unde poți programa o întâlnire cu un designer Mobexpert, online sau în magazinul Mobexpert Pipera
  2. După programare, vei primi un e-mail de confirmare și un chestionar în care trebuie să completezi detalii despre proiectul casei tale și despre stilurile preferate: modern, clasic elegance, romantic, contemporan sau Natural Spirit
  3. Designerul nostru te va contacta pentru confirmare, telefonic sau prin intermediul e-mail-ului
  4. În cadrul întâlnirii online sau în magazin, în funcție de ce ai ales, timp de o oră veți stabili produsele și pregătirea propunerii de mobilare 2D
  5. Pentru serviciul Premium, proiectantul va veni pentru măsurători, unde se vor stabili produsele și propunerea 3D
  6. Vei finaliza comanda.

Profită acum de consultanță gratuită pentru amenajarea locuinței și transformă casa în acasă!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)