La Mobexpert, dăm startul toamnei atât cu o gamă largă de noutăți, dar și cu reduceri la o selecție de produse. În perioada 02-29.09, te așteptăm cu produse noi și reduceri în magazine și pe www.mobexpert.ro. Credem că schimbările în amenajarea de acasă sunt mereu binevenite, iar colecțiile noi de canapele și mobilier sunt prilejul perfect pentru acest lucru.

Mobexpert Blog. Canapele

Mai jos îți prezentăm categoriile de noutăți și reduceri, în speranța că vei găsi ceva pe placul tău. Spor la cumpărături!🛋️

Canapele, Colțare și Fotolii

Îți dorești să schimbi canapeaua din living? Acum poți alege din peste 250 de modele noi. Ai la dispoziție numeroase produse, în funcție de stilul pe care îl preferi. Te așteptăm să-ți alegi preferatele cu o gamă unde diversitatea își spune cuvântul și cuprinde atât modele minimaliste, realizate în linii simple, cât și modele clasice, elegante.

Amenajarea din living este creată în jurul canapelei și, atunci când vrei să o alegi pe cea potrivită pentru tine, trebuie să acorzi o atenție deosebită acestei activități. Prin alegerea canapelei, spațiul capătă personalitate și, pe această cale, contribuie la crearea mediului perfect pentru relaxare, construindu-ți, astfel, propriul colț de rai. Ne place s-o numim vedeta livingului și să evidențiem, cu ocazia noutăților, modelele sofisticate, cu detalii care subliniază modul laborios în care au fost realizate. Totodată, vei găsi modele realizate în România, care vor lua parte cu multă unicitate la amenajarea livingului perfect pentru tine.

Sperăm să te surprindem cu modele de canapele, colțare și fotolii de diverse dimensiuni, astfel încât pot fi completate atât locuințele mai spațioase, cât și apartamentele sau garsonierele.

Din punct de vedere cromatic, te poți delecta cu nuanțe neutre sau vibrante, cu garanția că alegerea pe care o faci va aduce casei tale un plus de personalitate.

Stofă și piele, fixe sau extensibile, cu două sau trei locuri, cu sau fără recliner – calitatea este aceeași indiferent de caracteristicile pentru care optezi.

 15% Reducere la Canapele de Piele Fabricate în România

În perioada 02.09-31.09.2019, în magazine și pe www.mobexpert.ro, te bucuri de 15% reducere la canapelele de piele fabricate în România. Calitatea materialului își va face simțită prezența și va aduce livingului tău un plus de unicitate.

Alege nuanța de piele naturală. Te așteptăm să vezi mostrarul din magazine. 

Mobexpert Blog. Canapele

Fixe sau Extensibile – Ziua canapea, noaptea pat

Atuurile unei canapele extensibile sunt de necontestat. Este ideală pentru oaspeții tăi, pentru că poate fi transformată rapid într-un pat confortabil și, în același timp, e locul care îți permite să te relaxezi alături de cei dragi. De asemenea, dacă te constrânge spațiul pe care îl ai la dispoziție, o canapea extensibilă este alegerea perfectă pentru tine. Canapelele și colțarele extensibile sunt destinate persoanelor care preferă piese aspectuoase dar, în același timp, sunt persoane active, iar funcționalitatea produselor de mobilier reprezintă un detaliu extrem de căutat.

Mobexpert Blog. Canapele

Paturi Tapițate

Materialele rafinate vor conferi un aer elegant dormitorului tău, contribuind cu un plus de stil la amenajarea acestuia. Element central al dormitorului, patul tapițat va îmbina cu succes estetica și funcționalitatea.

Reclinere

Acționarea mecanismului de recliner manual sau electric permite ajustarea cu ușurință a poziției spătarului și a suportului pentru picioare care îți va oferi un plus de confort. Vei avea parte de seri relaxante de toamnă în living, când citești, urmărești un film sau petreci timpul cu cei dragi.

Taburete, Banchete și Măsuțe pentru Cafea

Te invităm să vezi aici noutățile în materie de taburete, banchete și măsuțe pentru living. Alege accesoriile ideale care vor lua parte cu rafinament la amenajarea unui spațiu de vis.

Fii pe fază toată luna septembrie – bucură-te de noutăți și reduceri, găsește-ți preferatele și amenajează-ți spațiul cu mult stil!

Ghid de întreținere pentru produse tapițate

Pentru că vedetele lunii sunt canapelele, fotoliile, taburetele, banchetele și paturile tapițate, ne-am gândit să creăm un ghid de întreținere pentru acestea.

Mai jos poți vedea câteva dintre cele mai importante reguli legate de întreținerea produselor tapițate, însă vei găsi un ghid complet în link-ul de mai jos –

  • Aspiră periodic pentru a înlătura praful. Dacă nu e înlăturat periodic, deși nu se vede ca pe topul unei mese, praful poate murdări tapițeria și îi va da un aspect neplăcut. Recomandăm aspirarea săptămânală cu o perie specială pentru tapițerii.
  • Contactează un specialist în curățare ori de câte ori produsul prezintă semne sporite de murdărire.
  • Acționarea rapidă este esențială pentru a preveni deteriorările permanente. Poţi evita permanentizarea petelor apărute în urma vărsării unor lichide dacă iei imediat măsuri pentru a absorbi substanțele vărsate.

Dacă vrei să afli mai multe metode prin care poți avea grijă de produsele tapițate, te invităm să citești ghidul nostru de întreținere și utilizare ->https://mobexpert.ro/pages/ghid-de-intretinere-si-utilizare.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.