Oamenii Mobexpert

În spatele oricărui brand de succes se află o echipă numeroasă, formată din oameni care se ghidează după aceleași principii și au o convingere comună: fiecare client este special. Ne-am propus să vă arătăm cine sunt oamenii din spatele Mobexpert și să împărtășim cu voi poveștile acestora.

Grupul Mobexpert – scurtă prezentare

În total, grupul Mobexpert numără aproximativ 2300 de angajați, care asigură buna funcționare a activităților de retail, producție și depozitare. Dintre aceștia, în jur de 800 se regăsesc în sectorul de producție, iar 1300 în cel de retail.

Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 10 hypermagazine, 3 magazine și 13 magazine partener.

Grupul Mobexpert cuprinde totodată 8 fabrici și 3 centre logistice, cel mai nou dintre acestea fiind dotat cu echipamente de ultimă generație, care au permis reducerea timpului de livrare la maximum o săptămână pentru peste 70% dintre produsele din magazinul Mobexpert.

Oamenii Mobexpert

După o scurtă incursiune pe tărâmul cifrelor, ajungem la cei care dau viață brandului Mobexpert – oamenii din spatele acestuia. Oameni pasionați de meseria pe care și-au ales-o, oameni pentru care răspunsul în fața unei noi provocări este invariabil ”DA!”, oameni a căror poveste de succes se suprapune cu evoluția Mobexpert.

În anul 2003 am început să lucrez în magazinul Mobexpert Pipera, la raionul de Mobilier General, canapele. În urma rezultatelor, după mai puțin de un an, am avansat pe postul de asistent șef în cadrul aceluiași raion. La finalul anului 2005, am primit o propunere de la directorul de magazin, Diana: ”Cum ți s-ar părea să te muți la Iași, să deschizi un magazin Mobexpert de mici dimensiuni, pe care să-l conduci din poziția de director de magazin?”. Am acceptat pe loc.

În 2009, în plină criză financiară, fondatorul grupului Mobexpert se hotărăște să deschidă un hypermagazin Mobexpert în Iași și mi se oferă oportunitatea să-l administrez. Povestea nu se încheie însă aici: în 2014 am acceptat administrarea celui de-al doilea hypermagazin, Mobexpert Suceava.

Adelina Badea , administrator magazine Iași și Bucovina

Totul a început în 2006, doar ce terminasem liceul și m-am angajat în magazinul din Pipera, consilier de vânzări în raionul de mic mobilier. În prima lună am vândut de o sumă record pentru magazin, unui singur client, și nu am cum să uit banii câștigați în acea lună datorită vânzărilor înregistrate. De atunci, am înțeles că dacă îți dorești mai mult și îți place ceea ce faci, nimic nu te poate opri să îl obții.

În prezent, ocup funcția de product manager Terasă și Grădină, în 2016 am implementat și noua colecție de Mobilier Baie și Sanitare în magazine și nu mă gândesc să mă opresc aici.

Valentin Cincă , product manager Terasă și Grădină / Mobilier Baie și Sanitare

Povestea mea în Mobexpert a început în urmă cu 13 ani. Eram studentă în ultimul an la Facultatea de Marketing, iar profesorii încurajau completarea cunoștințelor teoretice cu cele practice. Din poziția de consilier de vânzări am învățat multe lecții valoroase și am înțeles cât de important este să asculți, să te implici în ceea ce faci și să încerci mereu să oferi cea mai bună soluție.

Odată cu terminarea facultății, a apărut posibilitatea de a lucra în departamentul de marketing. Am avut astfel șansa să îmbin experiența acumulată în magazin cu conceptele pe care le studiasem timp de patru ani. În toată perioada scursă de atunci, nicio zi nu a semănat cu alta. Lecțiile din primul an petrecut în poziția de consilier de vânzări sunt însă valabile în continuare.

Ana Grosu , specialist marketing

Pot spune că după 11 ani în această companie, Mobexpert este pentru mine o a doua casă. Este compania în care am posibilitatea de a acumula cunoștințe noi, de a dezvolta competențe și abilități și o oportunitate de a-mi folosi calitățile și de a-mi fi recunoscute.

Cred în calitatea produselor Mobexpert și consider că suntem cea mai bună opțiune de pe piață.

Silviu Cercel , consilier coordonator Mobexpert Băneasa

„Din pasiune se nasc ideile curajoase și evoluția și asta am învățat în acești mai bine de 4 ani de când sunt alături de echipa Mobexpert Online. Am început prin a mă ocupa de comunicarea online pentru diviziile Mobexpert Office, Horeca și Outlet. În 2015 atenția fondatorului companiei s-a îndreptat cu precădere către online, iar aceasta a condus la crearea unui departament dedicat exclusiv magazinului online Mobexpert. Am construit, am adunat resurse, am obținut rezultate și am continuat să ne dezvoltăm. Asta facem și acum și sunt recunoscătoare pentru încrederea și susținerea pe care le-am primit și le primesc în continuare.

Mă bucur că am ocazia să învăț lucruri noi alături de o echipă curajoasă, într-un mediu competitiv și într-o continuă evoluție. Astăzi, obiectivul nostru este să le oferim vizitatorilor magazinului online aceeași experiență frumoasă de care au parte în cele 26 de magazine Mobexpert.”

Miruna Mitu , coordonator comunicare și marketing online

Oricare dintre poveștile de succes de mai sus poate fi și povestea ta. Te așteptăm să o scrii alături de noi. Vezi aici joburile disponibile.

Câteva dintre beneficiile de care se bucură cei care fac parte din grupul Mobexpert sunt:

  • oportunități infinite de promovare și de construire a unei cariere bazate pe principii de evoluție continuă;
  • pachet salarial atractiv și bonusuri în funcție de rezultatele obținute conform unei grile transparente și uniforme;
  • cursuri de dezvoltare profesională și personală;
  • un sistem de evaluare a performanței menit să descopere și să cultive talente;
  • o serie de servicii medicale incluse;
  • concursuri de stimulare a creativității și de creștere a competitivității;
  • program flexibil și conceput în funcție de nevoile tale.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)