Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existență a companiei, i-am întrebat pe colegii noștri (unii cu o experiență vastă în cadrul echipei, alții încă la început de drum) ce reprezintă Mobexpert pentru ei și de ce acesta este cel mai bun loc de muncă. Te invităm să vedem împreună ce au răspuns în filmulețul de mai jos:

Credem cu tărie că în spatele oricărui brand de succes se află o echipă formată din oameni care se ghidează după aceleași principii, au aceleași convingeri și, cel mai important, un țel comun: dezvoltarea continuă.

Primul lucru pe care îl simt atunci când mă gândesc la Mobexpert este satisfacția de a face parte dintr-o poveste de succes sută la sută românească.

Ștefan Rădulescu, Chief Commercial Office

Aici, la Mobexpert, oferim un mediu de lucru dinamic, echipă performantă, beneficii competitive și posibilități reale de avansare, dorind să primim la schimb implicare și dorință de a învăța și de a progresa, atât în plan profesional, cât și personal. Organizăm concursuri interne menite să ne ajute să ne cunoaștem mai bine colegii, dar și să fructifice potențialul ideilor fiecărui angajat. Un exemplu în acest sens este Mobexpert Inovativ, proiect care a adus un plus de implicare și energie în cadrul echipei.

Activitatea noastră se desfășoară într-un mediu bazat pe colegialitate și știm să îmbinăm perfect performanța cu o atmosferă destinsă, în special în perioadele de vârf: Black Friday sau în apropierea Crăciunului și a Paștelui.

Primul cuvânt care îmi vine în minte atunci când mă gândesc la Mobexpert este încredere.

Lenuța Boariu , Director Mobexpert Bucovina

Câteva dintre beneficiile de care se bucură cei care fac parte din grupul Mobexpert sunt:

  • oportunități infinite de promovare și de construire a unei cariere bazate pe principii de evoluție continuă;
  • bonusuri de performanță;
  • program flexibil și conceput în funcție de nevoile tale.
  • cursuri de dezvoltare profesională și personală;
  • un sistem de evaluare a performanței menit să descopere și să cultive talente;
  • tichete de masă și decontarea transportului;
  • concursuri de stimulare a creativității și de creștere a competitivității;

Mobexpert este cel mai bun loc de muncă pentru mine deoarece se axează foarte mult pe dezvoltarea angajaților.

Corina Angheluță, Manager Logistică și Livrări

Dacă răspunsurile colegilor noștri te-au determinat să îți dorești să ni te alături, te așteptăm cu drag în echipă. Vezi joburile disponibile aici.