Oglinzile în living și dormitor- accesorii decorative de efect

Pe lângă funcționalitatea pe care ți-o pun la dispoziție, oglinzile joacă un rol decorativ deosebit de important, indiferent de încăperea în care sunt amplasate. Fie că vorbim despre dormitor, living, baie, hol sau chiar bucătărie sau zonă de dining – orice spațiu din casa ta poate găzdui cu succes o oglindă (sau mai multe?) drept obiect decorativ. Astăzi îți spunem cum poți include oglinzile în decorul din living și dormitor.

În plus, dacă vrei să adaugi o nouă oglindă în amenajarea casei tale și încă nu te-ai hotărât, te invităm să arunci o privire oglinzilor din categoria noastră cu Accesorii de Efect, unde, pe lângă diverse decorațiuni deosebite și tablouri fabuloase, vei găsi și numeroase oglinzi practice și aspectuoase, numai bune de luat acasă!

Sumar


Oglinzile în Living

De regulă, livingul este una dintre încăperile de dimensiuni mai mari. Astfel, poți da frâu liber în ceea ce privește amenajarea acestuia și poți include cât mai multe decorațiuni pe gustul tău. Oglinzile sunt o opțiune excelentă și te poți folosi de acestea indiferent dacă ai un living de dimensiuni reduse sau unul mai spațios. Rama unei oglinzi este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont atunci când vrei să amenajezi spațiul cu ajutorul oglinzilor. Datorită ramelor, există atât oglinzi cu un design menit să se evidențieze în încăpere, dar și unele cu un aspect simplu și versatil, care vor decora într-un mod rafinat și subtil. Pentru living, o oglindă așezată în apropierea unui fotoliu va crea o amenajare elegantă și originală. Poți opta atât pentru o oglindă de dimensiuni mari, care va completa livingul cu funcționalitate, fiind o piesă practică, dar poți alege, de exemplu, o oglindă realizată din mai multe bucăți care vor forma un puzzle pe perete. Un paravan este ideea noastră preferată – pe de-o parte, dimensiunile generoase îl recomandă drept un produs funcțional și, pe de altă parte, aspectul inedit poate scoate orice living din anonimat; în plus, paravanul poate fi folosit strict din punct de vedere decorativ, dar poate fi utilizat și pentru a defini mai bine zonele din living.

Oglinzile în Dormitor

Dacă ai un dormitor de dimensiuni mai reduse, oglinzile sunt decorațiunile perfecte pe care să le incluzi în acest spațiu – datorită caracteristicilor pe care le au, acestea vor crea impresia unui spațiu mai mare. Ele vor contribui la o amenajare care să te îmbie mereu la relaxare și odihnă. De asemenea, dacă alături o oglindă deosebită măsuței tale de toaletă, ai la dispoziție locul ideal unde te poți pregăti dimineața și de fiecare dată când ieși în oraș. O ramă simplă pentru oglinda din dormitor va accentua latura practică a acesteia și nu va încărca decorul din punct de vedere vizual. În același timp, o ramă extravagantă va aduce spațiului tău un aer elegant și sofisticat și va impresiona prin detaliile originale.

Mai multe idei de amenajare pentru casa ta…

Oglinzile sunt accesorii deosebite care vor reuși să îți decoreze casa în mod inedit, indiferent de spațiul în care le incluzi.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)