Om cu om vom face bine. Află mai multe

Confederația Patronală Concordia lansează campania Om cu om vom face bine și prezintă o platformă unde poți vedea fapte bune întreprinse de oameni și companii, alături de mesaje de încurajare menite să ne ajute să ne păstrăm speranța în această perioadă dificilă.

Urmărește demersul campaniei atât pe site-ul www.omcuom.concordia.ro , cât și pe paginile de Facebook și Instagram și explorează Galeria faptelor bune și mesajele de încurajare. Platforma este locul care ne aduce împreună, ne inspiră și ne pune la dispoziție vești bune pentru mai multă inspirație, speranță și curaj.

Kit-ul de susținere îți permite să duci vestea mai departe și să îi determini și pe ceilalți să se alăture campaniei.

Cum poți contribui?

  • Transmite mesajul mai departe. În kitul de susținere vei găsi mai multe materiale pentru Facebook și Instagram care te vor ajuta să trimiți mesajul către comunitatea și prietenii tăi.
  • Scrie un gând bun și nominalizează 3 prieteni să scrie și ei. Folosește #omcuomvomfacebine . Așa, împreuna vom crea un feed doar cu gânduri bune.
  • Fă un video scurt cu gestul campaniei, “Împreună” în limbajul semnelor.
  • Folosește frame-ul pentru profile picture pe Facebook.
  • Anunță cand auzi știri de bine să le transmitem și noi mai departe.

Această campanie a fost gândită precum o gură de optimism și încredere că, împreună, om cu om vom face bine. Alături de alte companii, am ales și noi, Mobexpert, să luăm parte la această inițiativă pentru mai multe vești bune și o doză de inspirație.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)