Pentru gătit, servit și decorat masa de Paște

Sărbătoarea Paștelui este un bun prilej pentru a te bucura de timp petrecut alături de cei dragi. Preparatele pentru masa de Paște vor fi un adevărat succes dacă te folosești cu încredere de ustensilele necesare pentru gătit care îți vor crea o experiență ușoară și distractivă. În plus, dacă vrei ca servirea să fie una pe măsură, ai la dispoziție o gamă variată de piese de veselă care vor crea un decor desprins din povești.

Astăzi îți prezentăm mai multe accesorii care îți vor fi la îndemână pentru prepararea mâncării și a deserturilor pentru Paște, dar și câteva piese de veselă care vor crea un aranjament deosebit pentru servirea acestora la masa de sărbătoare.

Sumar


Pentru Gătit

Pentru a prepara toate mâncărurile de Paște, vei avea nevoie de mai multe ustensile, în funcție de ce anume îți dorești să gătești. Așadar, de la piesele de bază, precum presă de usturoi, strecurători sau râșnițe pentru condimente, până la alte elemente dedicate felurilor de mâncare speciale, precum mașina pentru preparat paste, asigură-te că alegi instrumente calitative, ușor de folosit, care te vor ajuta să obții numai preparate delicioase și aromate. În cazul în care urmezi vreun regim alimentar sau, pur și simplu, îți dorești variante mai sănătoase ale mâncărurilor obișnuite, poți opta pentru coșuri cu aburi sau suporturi pentru grătar, care îți vor oferi legume și carne sănătoase și pline de savoare. Feliatoarele pentru legume sau fructe sunt aliatele tale, ajutându-te să ornezi salatele și alte preparate. De asemenea, dacă vrei să știi întotdeauna cu exactitate cantitatea de ingrediente pe care trebuie să o folosești în pregătirea mâncărurilor sau a deserturilor, nu uita de cântarul care te va ajuta să păstrezi gramajul perfect al rețetelor.

 

Pentru Desert

Dacă ai la îndemână ustensilele potrivite, poți da frâu liber creativității în ceea ce privește prepararea deserturilor. Poți alege un set cu linguri care vor măsura eficient ingredientele, dispozitive pentru curățarea fructelor sau felierea acestora și multe alte diverse accesorii care îți vor fi de folos. De asemenea, pentru pregătirea compoziției, poți opta pentru un mixer sau blender perfecte pentru aluatul prăjiturilor sau al torturilor. Un storcător de fructe îți va oferi sucuri presate la rece, care te vor umple de energie. Cu atâtea delicatese, tu și cei dragi vă veți simți cu adevărat răsfățați.

 

Pentru Servit și Decorat

La fel ca în cazul preparatelor, vesela și decorațiunile pentru masa de Paște depind de preferințele tale. Cu toate acestea, poți ține cont de câteva idei de bază în amenajarea mesei pentru tine și oaspeții tăi. Pe de-o parte, piesele de veselă colorate, cu modele florale, vor aduce un aer primăvăratic în spațiul tău. Calde sau vibrante, modelele florale vor adăuga mesei un plus de rafinament prin detaliile delicate. Pe de altă parte, piesele simple, monocromatice, vor evidenția masa cu multă eleganță. În ceea ce privește decorațiunile, alege o față de masă, șervețele decorative și suporturi pentru farfurii care să contrasteze în mod deosebit cu vesela atent aranjată.

 

Cu ustensilele potrivite pentru gătit și câteva piese de veselă aspectuoase, preparatele pentru masa de Paște și aranjamentul acesteia vor fi un real succes, iar oaspeții tăi se vor simți răsfățați.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)