5 piese esențiale care îți aduc confortul necesar în zona de dining

Zona de dining este un spațiu care trebuie să îndeplinească anumite cerințe, creând un mediu plăcut și relaxant pentru tine și toți cei dragi. E important ca aceasta să fie prevăzută cu piese funcționale, care reușesc, în același timp, să amenajeze o zonă deosebit de aspectuoasă. Mai jos îți prezentăm câteva piese de mobilier care nu trebuie să lipsească din zona de dining.

Sumar


Masa și scaunele

Fie că vorbim despre un set complet sau câteva piese pe care tu le combini în funcție de preferințe, masa și scaunele sunt piesele centrale din orice zonă de dining – elementele-cheie în jurul cărora se conturează restul decorului. Indiferent de cromatica și stilul pieselor de mobilier pe care le alegi – culori închise sau deschise, linii drepte sau armonioase -, masa și scaunele reprezintă punctele forte ale acestui spațiu.

Un bufet deosebit

Un bufet potrivit nu numai că este foarte practic, dar și aduce locului un plus de stil. Atent compartimentat, bufetul îți pune la dispoziție mai mult spațiu pentru depozitarea pieselor necesare din zona de dining, păstrând, în același timp, aspectul ordonat al încăperii.

 

O vitrină spectaculoasă

Pe lângă stocarea veselei și a tacâmurilor, o vitrină aspectuoasă își pune semnificativ amprenta asupra zonei de dining. Aceasta este pusă în valoare de sticla care evidențiază rafinamentul seturilor de veselă și aduce un aer elegant încăperii.

 

Accesorii cu efect puternic

Pe lângă piesele esențiale din zona de dining, personalizarea în adevăratul sens al cuvântului stă în accesoriile pe care le aduci în acest spațiu. O față de masă inedită, o vază colorată, o lumânare parfumată sau niște perne pentru scaune vor scoate în evidență frumusețea și amenajarea aparte din zona de dining.

 

Amenajarea zonei de dining este o activitate ușoară și plăcută. Alege piesele pe care ți le dorești, urmând ca apoi să le accesorizezi după bunul plac. Astfel, vei crea un spațiu de care te vei bucura la fiecare masă, alături de cei dragi.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)