Pregătește-te de 1 Mai. Grătare și accesorii

1 Mai este un prilej pentru a ne bucura de timp petrecut afară, în grădină sau pe terasă, alături de familie, rude și prieteni. Ziua liberă îți pune la dispoziție ocazia de a servi masa alături de cei dragi, așa că te poți pregăti din timp cu accesorii practice care te vor ajuta în prepararea mâncărurilor. Mai jos îți oferim câteva sugestii de grătare și accesorii despre care știm sigur că te vor ajuta să ai un 1 Mai plin de voie bună și preparate gustoase.

Sumar


Pentru preparate la grătar

Dacă pentru 1 Mai îți dorești ceva rapid și simplu de gătit, îți garantăm că mesele pregătite pe grătar sunt cea mai bună opțiune pentru tine. Dacă te folosești de un grătar calitativ, carnea, peștele și legumele vor fi savuroase și vei obține preparate gustoase și sănătoase. Ai la dispoziție atât grătare de dimensiuni generoase, care-ți vor permite să pregătești din prima masa pentru toți prietenii care vor veni în vizită, dar și unele mai mici, pentru o cantitate mai mică de alimente. Grătarele de dimensiuni mai reduse pot fi folosite cu încredere atât în grădină, dar și pe terasă, grație designului compact și aspectuos; astfel, latura practică va fi dublată de cea estetică. Grătarele cu aspect industrial sunt moderne și, datorită dimensiunilor, le poți transporta și muta cu ușurință, exact acolo unde îți dorești.

Îți recomandăm să citești și un articol mai vechi, unde ți-am vorbit despre mesele în aer liber. Sperăm să te inspire! 

Accesorii pentru grătar și masa de afară

Grătarul este o piesă foarte importantă în această poveste, însă e nevoie și de alte elemente care să facă experiența una ușoară și distractivă. Pentru a te asigura că temperatura cărnii este întotdeauna optimă, îți recomandăm să folosești un termometru care permite citirea imediată a acesteia. Dacă ai în plan să pregătești frigărui pentru tine și invitații tăi, poți alege atât bețișoare din bambus, cât și țepușe din inox, în funcție de preferințe. Dacă petrecerea va fi pe timp de seară sau se va prelungi până atunci, o lampă pentru grătar este binevenită, pentru că va facilita considerabil prepararea mâncării. O față de masă impermeabilă este mai mult decât prielnică, pentru că va proteja blatul mesei, iar câteva coșuri din ratan natural sunt perfecte pentru pâine, fructe sau tacâmuri și, în plus, sunt un atu din punct de vedere estetic. La final, asigură-te că ai instrumentele potrivite care să te ajute să cureți grătarul cu eficiență, păstrându-l în cea mai bună condiție, gata pentru petrecerile care vor urma.

 

Grătarul și ustensilele potrivite pentru gătit vă vor ajuta să vă bucurați de un 1 Mai pe cinste, cu preparate nemaipomenite pentru toți cei dragi.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)