În ciuda vremii însorite, Crăciunul se apropie cu pași repezi. Așa că poți să dai deja startul pregătirilor care vor aduce în casa ta un strop din magia sărbătorilor. Poți să-ți completezi sau să-ți refaci în întregime stocul de accesorii decorative, alegând globuri, ghirlande, lumânări sau sfeșnice perfecte pentru perioada sărbătorilor. Așadar, îți prezentăm 4 tipuri de decorațiuni sub 100 Lei care vor crea în spațiul tău o atmosferă de poveste.

Globuri și decorațiuni fermecătoare

Ce este Crăciunul fără un brad împodobit într-un mod cât mai original și spectaculos? Bradul este vedeta acestei sărbători, având puterea de a transforma întreaga încăpere într-un loc fermecat. Alegere globuri și accesorii cât mai deosebite, care vor sublinia într-un mod special aspectul unic al bradului tău.

Instalații luminoase magice

Luminițele instalațiilor vor crea o atmosferă relaxantă și primitoare la tine acasă. Le poți așeza în fiecare încăpere din casă, decorând spațiul în mod rapid și simplu, dar elegant și aspectuos.

Lumânări și sfeșnice

Lumânările, fie ele simple sau parfumate, au darul de a aduce spațiului un aer cald și plăcut, creând o atmosferă inedită. Dacă le alături unor sfeșnice pe măsură, acestea vor scoate din anonimat orice încăpere.

Perne pufoase și confortabile

Pe lângă aspectul deosebit pe care îl au, pernele decorative sunt elemente care sporesc cu mult confortul din living. Așezate pe canapea sau pe fotoliu, pernele cu tematică de sărbătoare vor schimba complet întreaga încăpere.

Aceste tipuri de decorațiuni pentru orice buget se vor ocupa de decorarea inedită a casei tale, transformând orice spațiu obișnuit într-unul aparte. Prin diverse accesorii așezate armonios, casa ta va căpăta un aer magic, specific sărbătorilor de iarnă.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.