Pregătiți de oaspeți? Piese esențiale de sărbători

Odată cu sosirea sărbătorilor de iarnă, urmează și momentele de neuitat alături de familie, rude și prieteni dragi care vor veni la tine în vizită. Cu această ocazie, ne-am gândit să-ți prezentăm câteva elemente importante din casa ta în această perioadă, când spațiul, preparatele delicioase și voia bună sunt esențiale.

Sumar


Zona de dining

După ce te-ai pregătit cu bucate alese pentru musafirii tăi, îi poți invita în zona de dining pentru a servi masa. Aici, îi vor întâmpina preparatele delicioase pregătite de tine și nivelul ridicat de confort. O masă extensibilă pentru zona de dining este ideală, pentru că poți crea cu ușurință mai mult spațiu, iar toți cei prezenți se vor simți ca acasă.

 

Canapeaua extensibilă

Cu toții știm că după masă, voia bună se mută în living, unde tu și musafirii tăi vă puteți petrece timpul împreună, uitându-vă la un film sau sorbind o băutură caldă. Un colțar de dimensiuni generoase este perfect, pentru ca devine locul pentru relaxare pentru toată lumea. Dacă ai o canapea extensibilă, cu atât mai bine – o poți transforma rapid într-un pat confortabil pentru oaspeții care rămân peste noapte. O canapea extensibilă cu saltea cu spumă de memorie este o alegere excelentă și asigură confortul necesar unui somn odihnitor.

 

Dulapul spațios

Un dulap spațios nu e potrivit numai pentru tine, ci și pentru bagajele rudelor sau prietenilor care stau la tine câteva zile. O astfel de piesă e compartimentată într-un mod ingenios, care oferă mai multe spații de depozitare pentru o garderobă generoasă.

 

Decorațiunile de sărbătoare

Dacă în restul anului obiectele decorative sunt o completare ingenioasă pentru amenajarea din casa ta, de sărbători decorațiunile devin vedetele sezonului. De la bradul de Crăciun până la aranjamentul mesei, decorațiunile de sărbătoare conferă spațiului o atmosferă magică. Încântă-ți oaspeții cu un decor de poveste pe toată perioada vizitei!

 

Într-un spațiu atent decorat, unde nivelul confortului este unul ridicat, iar compania excelentă, oaspeții tăi se vor simți ca acasă și se vor bucura de momentele pe care le petreceți împreună.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)