Redecorează casa în ton cu vara - Summer Sale

Vara este prilejul ideal pentru a reamenaja casa și a îi conferi un look proaspăt, dublat de o funcționalitate pe măsură. Înlocuiește piesele vechi de mobilier, integrează în decor unele noi și adaugă un ultim touch cu ajutorul unor decorațiuni alese inspirat, iar casa ta va străluci din nou.

Indiferent dacă plănuiești să renovezi dormitorul, livingul, zona de servit masa, baia, terasa sau grădina, vara aceasta poți profita de oferte speciale la produsele favorite. 

Așadar, iată câteva idei care să te inspire în alegerea pieselor de mobilier potrivite pentru casa ta.

Sumar


Dormitor – Oaza ta de liniște

Un pat încăpător și confortabil, comode sau dulapuri în care să îți poți depozita hainele și câteva decorațiuni menite să creeze o atmosferă primitoare, care să te îmbie la odihnă, sunt elementele esențiale unui dormitor modern. Alege culori deschise, vii, care să înveselească aspectul încăperii și să îl aducă în ton cu vremea frumoasă de afară.

Living – Relaxare deplină

Deși, pe durata verii, o bună parte din timpul alocat distracției îl petreci în aer liber, livingul rămâne cea mai bună alternativă în serile răcoroase sau în zilele ploioase. Asigură-ți confortul necesar cu ajutorul unei canapele comode și alege piese de mobilier cu o funcționalitate ridicată, care să poată găzdui toate obiectele din living: televizor, cărți, reviste sau decorațiuni.

Dining – Servește masa cu stil

O masă nouă și un set de scaune potrivite pentru aceasta pot face minuni atât la nivelul decorului din zona de dining, cât și al confortului tău și al celor dragi. Alege o masă extensibilă, foarte utilă în zilele în care ai un număr mai mare de invitați la prânz sau cină.

Baie – Estetică și funcțională

Ritualul tău de igienă și înfrumusețare merită un upgrade. Deși baia este privită în general ca o încăpere în care funcționalitatea prevalează în dauna aspectului, aceasta poate arăta cu adevărat deosebit dacă optezi pentru piese moderne de mobilier.

Terasă și Grădină – Destinde-te în aer liber

Temperaturile plăcute și lumina naturală a soarelui te îmbie să petreci cât mai mult timp afară. Pentru asta, ai nevoie de un mobilier pentru terasă sau grădină cu protecție UV, impermeabil, care să îți permită să savurezi cafeaua sau să servești masa alături de prieteni sau familie.

Spor la (re)amenajat!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)