Am dat startul reducerilor de iarnă, așa că în perioada 3 ianuarie – 10 februarie te poți bucura de piesele preferate de mobilier la prețuri reduse. Ai o gamă variată de produse care așteptă să fie alese. E momentul oportun să faci o schimbare în living, adăugând o canapea nouă, sau să aduci completări în dormitor, în zona de dining sau în camera copiilor.

O nouă canapea în living

În această perioadă, canapelele vor avea reduceri de până la 40%. O canapea fixă sau una extensibilă, cu 2 sau 3 locuri, tapițată în piele sau stofă, de culoare închisă sau deschisă – opțiunile sunt numeroase. E momentul să înlocuiești vechea canapea cu una nouă și să aduci un plus de stil livingului. De asemenea, prețurile pieselor de mobilier pentru living vor fi reduse cu până la 50%, așa că, alături de canapea, poți alege și o nouă bibliotecă.

Un plus de stil în dormitor 

Între 3 ianuarie și 10 februarie, prețurile pieselor de mobilier pentru dormitor vor fi mai mici cu până la 50%. Un nou pat, o comodă, un dulap sau o noptieră reprezintă o adiție inspirată pentru dormitorul tău. Poți alege dintre o varietate de designuri, culori și materiale și vei sublinia aspectul deosebit al încăperii.

O schimbare pentru zona de dining

În zona de dining petreci mult timp, fiind locul unde tu și cei dragi serviți masa împreună. Cu ocazia reducerilor de iarnă la Mobexpert, poți schimba sau completa acest spațiu. Între 3 ianuarie și 10 februarie, piesele de mobilier pentru zona de dining au reduceri de până la 50%, așa că acum ai ocazia perfectă.

Mai multă culoare în camera copiilor

Pentru cei mici, camera lor reprezintă propriul univers colorat, locul unde petrec mult timp desfășurând în voie activitățile preferate. Poți aduce o schimbare și aici, având în vedere că reducerile de iarnă aduc prețuri cu până la 40% mai mici la mobilierul pentru camera copiilor.

Profită de reducerile de iarnă și fă toate schimbările pe care le dorești în casa ta!