Revelion acasă. Voie bună și un decor pe măsură

Cumpăna dintre ani se apropie cu pași repezi și credem că ideea de a petrece acasă, împreună cu prieteni dragi, este una foarte inspirată. Confortul de acasă este incomparabil, iar compania oamenilor cu care te distrezi cel mai bine – de neegalat. Petrecerea de Anul Nou este ocazia perfectă să-ți pregătești casa și să-ți inviți prietenii la tine, într-un decor festiv.

Mobexpert Blog. Revelion

Sumar


Mobilierul pentru bar

Te asigurăm că zona de dining, livingul și, mai ales, barul vor fi vedetele nopții, așa că pune toate detaliile la punct. Creează o atmosferă plăcută și călduroasă pentru oaspeții tăi, iar aceștia se vor simți ca acasă. Mobilierul elegant pentru bar va fi în centrul atenției, indiferent de designul pieselor. Fie că optezi pentru ceva clasic sau ceva simplu și versatil, piesele se vor evidenția și vor pune în valoare amenajarea cu stil din încăpere.

 

Ustensile pentru bar și Pahare

Accesoriile pentru bar sunt și ele importante, dacă vrei să le prepari invitațiilor câteva cocktail-uri delicioase. Frapiera pentru vin sau șampanie este esențială, păstrând băutura la temperatura optimă pe toată durata petrecerii. De asemenea, clasicele pahare pentru șampanie vor adăuga o notă de eleganță întregului decor. Accesorizează barul din timp cu toate ustensilele necesare și pune-ți creativitatea la încercare pentru prepararea celor mai originale băuturi.

Decorul aparte și preparatele delicioase vor asigura voia bună pe tot parcursul petrecerii.

Distracție plăcută! 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)