Între 04.01-14.02.2020, pe www.mobexpert.ro și în magazinele Mobexpert, găsești reduceri de până la 50% la produsele tale favorite.

În articolul de astăzi, îți prezentăm câteva dintre categoriile noastre de produse, împreună cu reducerile acestora. Profită de prețurile reduse și completează spațiul cu mobilierul, decorațiunile și accesoriile pe care ți le dorești!

Până la 50% Reducere la Mobilier Living

În perioada 04.01-14.02.2020, poți alege biblioteci, console, comode pentru TV, măsuțe și multe altele cu prețuri reduse până la 50%. E momentul perfect să alegi câteva piese de mobilier atât pentru completarea, cât și reamenajarea spațiului din living. Materialele și modelele sunt diverse, astfel că sunt șanse mari să găsești piese pe gustul tău.

Până la 40% Reducere la Canapele și Fotolii

În perioada reducerilor de iarnă, te bucuri de până la 40% reducere la canapele și fotolii. Te invităm să explorezi categoria noastră, unde vei găsi numeroase canapele și fotolii la preț redus. Confortul, calitatea și aspectul deosebit sunt principalele caracteristici ale produselor noastre, astfel că ai o mulțime de opțiuni dintre care poți alege. Modele diverse încurajează versatilitatea, iar noi îți garantăm că vei pune ochii pe câteva piese pe gustul tău.

Până la 50% Reducere la Mobilier Dining

Între 4 ianuarie și 14 februarie 2020, vei găsi cu siguranță piesele de mobilier pentru dining la preț redus pentru a amenaja complet zona de luat masa. De la mese fixe sau extensibile și scaune până la vitrine și bufete – toate au prețuri reduse, pentru ca tu să le achiziționezi pe cele potrivite pentru tine. Poți alege atât piese individuale pentru un decor eclectic, cât și seturi cu masă și scaune, pentru o amenajare unitară a zonei de dining.

Până la 40% Reducere la Mobilier pentru Dormitor

Totodată, te bucuri și de o selecție de paturi, comode, noptiere, dulapuri, oglinzi și multe altele cu prețuri reduse cu până la 40%. Așa că, indiferent dacă vrei să faci o achiziție mai mare, precum cea a unui pat, sau una mai mică, precum adăugarea unor accesorii în dormitorul tău, cu siguranță vei găsi ceea ce îți dorești.

Până la 45% Reducere la Mobilier Copii

În perioada reducerilor de iarnă, nici camera celor mici nu este neglijată. Poți alege la preț redus toate elementele necesare pentru crearea unui spațiu confortabil și colorat pentru copilul tău. Paturi, birouri, biblioteci, etajere și multe alte piese care îi vor oferi celui mic cadrul ideal pentru joacă, studiu și odihnă.

Până la 50% Reducere la Decorațiuni, Veselă și Tacâmuri, Covoare și Corpuri de Iluminat

În ceea ce privește decorațiunile și accesoriile pentru casa ta, categoriile noastre conțin numeroase piese care te așteaptă să le iei acasă. Completarea amenajării din casă cu ajutorul decorațiunilor este mereu binevenită, în special atunci când acestea au prețuri reduse cu până la 50%. Grație produselor variate pe care le vei găsi în oferta noastră, vei putea adăuga elementele dorite în fiecare încăpere a spațiului tău. Te invităm să vezi aici decorațiuni, piese de veselă și tacâmuri, covoare și corpuri de iluminat la preț redus.

Începe anul cu achiziționarea produselor preferate pentru spațiul tău!🛋️

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.