Familia reunită în jurul mesei, atmosfera de sărbătoare care plutește în aer și preparatele alese fac ca masa de Crăciun să aibă un farmec aparte, inegalabil. Pentru a te asigura că aspectul acesteia este unul pe măsura importanței evenimentului, alege piese de veselă și decorațiuni cu un aspect deosebit, care să ”fure” instant privirea celor prezenți la masă.

Pentru a crea un aranjament elegant, propunerea noastră este să alegi una sau maximum două culori dominante – desigur, care să fie în ton cu spiritul Crăciunului.

Decorează cu ROȘU masa de Crăciun

Culoare specifică sărbătorilor de iarnă, roșul conferă vivacitate decorului, fiind o culoare intensă. Temperat cu ajutorul unui fundal alb și completat de câteva accente în culori strălucitoare, acesta contribuie la crearea unei atmosfere de sărbătoare care îi va învălui pe toți cei dragi.

Poți alege un set de veselă în nuanțe de alb și roșu, decorațiuni textile de culoare albă cu mici pete de culoare, un set de tacâmuri argintii și, pentru un touch final – un sfeșnic auriu.

Mobexpert Blog - Sărbători acasă. Să pregătim masa de Crăciun

Shop The Look

Decorează cu AURIU și ARGINTIU masa de Crăciun

Ce culori pot fi mai potrivite pentru a da strălucirea cuvenită mesei de Crăciun decât auriu și argintiu, care trimit automat cu gândul la metalele prețioase care le dau numele? De data aceasta, însă, nu le vom folosi pe post de accente, ci vom construi decorul în jurul acestor două culori.

Alege un set de veselă cu decor auriu, tacâmuri și accesorii decorative argintii și un set de pahare cu o formă elegantă, pe măsura aspectului întregului aranjament.

Mobexpert Blog - Sărbători acasă. Să pregătim masa de Crăciun

Shop The Look

Sărbători fericite!