Sărbători acasă. Să pregătim Masa de Paște

Zilele de sărbătoare vin acompaniate de relaxare și de bucuria momentelor petrecute alături de cei dragi. Cu ocazia Paștelui, așteaptă-i într-un decor inspirat de prospețimea primăverii și bucurați-vă împreună de sentimentul plăcut al confortului.

Pentru ca atmosfera plină de voie bună să fie însoțită de o estetică pe măsură, îți propunem un aranjament al mesei plin de culoare și naturalețe, pe care îl poți obține în doi pași simpli.

Sumar


Începe cu elemente de bază

Fața de masă, tacâmurile și paharele sunt piese esențiale, de la care poți porni în aranjarea mesei perfecte.

Alege o față de masă de culori deschise pentru un fundal luminos și completează-l funcțional cu tacâmuri și pahare.

Asigură-te că paharele sunt potrivite băuturilor pe care le servești și că reprezintă o alegere de care te poți bucura și la viitoarele ocazii festive. Pentru un plus de rafinament, optează pentru paharele cu picior. Silueta elegantă a acestora va eleva cu siguranță aspectul mesei de Paște.

Continuă cu detalii de efect

Un set de farfurii în ton cu primăvara reprezintă o modalitate prin care poți umple aranjamentul de culoare.

Deși pot părea o alegere îndrăzneață, farfuriile cu model sunt note de personalitate și stil care vor sparge monotonia mesei tale.

Acum este momentul să dezvolți cromatic aranjamentul și să îl accesorizezi în detaliu. Optează pentru șervete colorate, completate de inele pentru un plus de efect.

Sfeșnicele sunt o soluție rapidă și elegantă pentru a crea o atmosferă caldă, inundată de lumină.

Nu în ultimul rând, apelează la ajutorul florilor și al gustărilor dulci. Acestea vor întregi vizual aspectul aranjamentului, completându-l cu personalitate.

Paște fericit! Îți dorim sărbători frumoase alături de cei dragi și zile pline de voie bună.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)