Schimbări mici, efecte mari. Primăvara aceasta, invită stilul în casă

Curățenia de primăvară reprezintă momentul perfect pentru a face mici schimbări în amenajarea casei tale. Dă frâu liber imaginației, având ca inspirație vremea frumoasă și aerul proaspăt al înnoirii.

De la mobilier până la decorațiuni sau plante, posibilitățile sunt multiple pentru a crea un spațiu exact pe gustul tău.

Sumar


Mobilier fără vârstă

Dacă ești în căutarea unor piese de mobilier care să reprezinte o bază durabilă pentru amenajarea ta, optează pentru culori neutre și pentru un design în linii simple. Plecând de la ele, poți experimenta de-a lungul timpului cu diverse stiluri și culori.

Piesele de mobilier trec și testul caracterului practic? Atunci te-ai asigurat că alegerea făcută este durabilă și răspunde cu eficiență nevoilor tale.

Seri pline de lumină

Iluminarea este esențială pentru funcționalitatea încăperii, iar atunci când corpul de iluminat este și un accesoriu pentru decor, ecuația este completă. Abajururile deosebite aduc plusul de stil de care ai nevoie pentru a construi o amenajare definită de bun gust.

Covoare în ton cu vremea de afară

Primăvara aceasta, covoarele sunt modalitatea prin care poți face o schimbare de look în cameră. Sparge monotonia cu un covor colorat sau frumos imprimat. Astfel, vei aduce stilul și prospețimea în casa ta.


Accente primăvăratice

După o iarnă lungă, simțim nevoia de culoare. Invit-o în casa ta prin obiecte mici, dar de efect. De exemplu, un set de veselă în ton cu primăvara sau o vază cu flori proaspete pot fi tot ce ai nevoie pentru a aduce un strop de bucurie zilelor de primăvară.


Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)