Seară de film. Filme și seriale de văzut acasă

Având în vedere tot timpul petrecut acasă, este imposibil ca activitățile pe care le desfășurăm să nu includă un film bun sau un maraton de seriale în compania celor dragi. Știm că uneori este foarte greu de găsit ceva pe placul tuturor, așa că ne-am găndit să vă întrebăm pe Instagram care sunt serialele și filmele voastre preferate. Le împărășim acum cu voi pentru câteva idei în plus de luat în calcul pentru următoarea seară de film.

Primul răspuns la întrebarea noastră, a fost unul pe care ne așteptam să îl primim – Friends. Nimic mai potrivit să ne destindă în această perioadă decât îndrăgitele personaje ale anilor '90. Dacă l-ați văzut deja, vă asigurăm că îl veți îndrăgi la fel și la a doua sau a treia vizionare! Lista continuă cu aventurile lui Anne din Anne with an E și faimosul Sex and the City. Binecunoscutele seriale Lost și Suits s-au aflat de asemenea pentru răspunsurile voastre, alături de The politician, La casa de papel, The crown, Picky Blinders, Ray Donovan, Grace and Frankie, You, me, her, Homeland, Blacklist, Formula 1 și Lucifer. Cum suspansul nu putea lipsi, ne-ați recomandat lumea magică din Locke & Key, dar și Lost in space.

Printre răspunsuri s-au aflat și două producții noi, Freud care îl prezintă pe celebrul psiholog Freud în investigația unei conspirații criminale și The platform care surprinde prin unicitatea scenariului. Din seria filmelor, ați recomadat povestea câinelui Togo și The invisible man.

Din categoria amenajarilor interioare, noi vă recomandăm Interior design masters și Amazing interiors, pentru un plus de inspirație în amenajarea interiorului, dar și Tidying up with Marie Kondo pentru sfaturi utile în organizarea spațiului de acasă.

Relaxați-vă pe canapea, în living, și bucurați-vă de filmele și serialele preferate, alături de cei dragi!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)