Bucătăria este un spațiu important din casa ta, iar în procesul de amenajare al acesteia trebuie să ai în vedere câteva aspecte care îți vor garanta crearea unui loc perfect pentru tine. Pentru că bucătăria trebuie să fie un spațiu funcțional, e necesar ca mobilierul pe care îl alegi pentru această încăpere să fie unul practic cu un  aspect deosebit, satisfăcându-ți astfel toate nevoile.

Astăzi vorbim despre aspectele pe care trebuie să le iei în considerare când te hotărăști să îți amenajezi bucătăria.

Dacă se întâmplă să fii în căutarea unei bucătării noi pentru spațiul tău și îți dorești o schimbare, află că, în perioada 10.06-21.07.2019, te bucuri de 10% Reducere la bucătării și electrocasnice, iar proiectarea 3D, transportul și montajul sunt gratuite➡https://mobexpert.ro/pages/game-bucatarie.

Dimensiunile pentru bucătărie

  • La fel ca în cazul tuturor încăperilor din casa ta, spațiul pe care îl ai la dispoziție este un aspect important de avut în vedere atunci când vrei să îți amenajezi bucătăria.
  • Astfel, ai două opțiuni – fie alegi să achiziționezi o bucătărie completă, fie personalizezi piesele bucătăriei tale, urmând ca aceasta să fie realizată pe comandă.
  • Prin realizarea bucătăriei pe comandă, vei ști sigur că piesele se potrivesc perfect cu spațiul tău, întrucât poți opta pentru o echipă de profesioniști care se pot ocupa de acest lucru.
  • De asemenea, dacă vrei să schimbi doar mobilierul e recomandat să ții cont de amplasarea pieselor deja fixate în perete, deoarece dimensiunile pieselor de mobilier depind de acestea.

Designul

Noi susținem întotdeauna ca amenajarea casei tale și piesele de mobilier pe care le alegi să fie exact pe gustul tău, fără a ține cont de alte aspecte. O amenajare personalizată te ajută să-ți creezi spațiul în funcție de preferințe și, totodată, este important ca bucătăria să combine partea funcțională cu cea estetică; astfel, te vei bucura de un loc cu un aspect de poveste care îți satisface nevoile.

În același timp, există numeroase game de bucătării, așa că ai o multitudine de variante pe care le poți vedea până alegi bucătăria perfectă pentru tine.

Depozitare în bucătărie

Este important ca mobilierul să îți ofere locuri pentru depozitare, mai ales dacă nu ai la dispoziție mai mult spațiu în bucătărie. Așadar, asigură-te că selectezi piese de mobilier compartimentate eficient, pentru a te bucura de spații generoase destinate depozitării. În felul acesta, poți păstra într-un mod cât mai ordonat piesele de veselă, tacâmurile și toate celelalte accesorii pentru gătit de care ai nevoie în bucătărie.

Mobilierul din bucătărie trebuie să aibă dimensiunile corecte, spații suficiente pentru depozitare și designul pe care tu îl preferi.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.