Pentru că băile din apartamente au, de cele mai multe ori, dimensiuni reduse, este important să ții cont de două aspecte esențiale în amenajarea acestora – funcționalitate și aspect. Dacă reușești să combini cum trebuie aceste două elemente, îți vei crea baia ideală, unde te poți relaxa după o zi lungă și te poți pregăti pentru cea care urmează.

Funcționalitatea băii tale

Alege piese compacte, perfecte pentru o încăpere mică. Spațiile de depozitare sunt foarte importante, așa că alege dulapuri suspendate pe care le poți folosi pentru prosoape, produse de îngrijire și accesorii. Ar fi bine să optezi pentru o cabină de duș sau o cadă de dimensiuni reduse, pentru că ocupă mai puțin spațiu.

Aspectul băii tale

Pentru că este foarte important să te simți bine în orice cameră din casa ta, decorul băii tale contează. Îl poți personaliza exact așa cum îți place, alegând piesele care te atrag. Oglindă, prosoape, suportul pentru periuțele de dinți – toate vor contribui semnificativ la decorul și cromatica din baia ta.

În ciuda dimensiunilor reduse, baia poate fi o încăpere practică și stilată. Piesele potrivite îi vor oferi personalitate și o vor transforma într-un loc relaxant.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.