Spațiu limitat, idei nelimitate. Cum amenajezi o bucătărie mică

O bucătărie mică nu înseamnă și o bucătărie neîncăpătoare, iar ideile de mobilare și decorare sunt nelimitate pentru amenajarea unui spațiu estetic și bine organizat în ciuda dimensiunilor mici. Mobilată cu piese practice și pe gustul tău, bucătăria va deveni cadrul perfect pentru gătit, relaxare și servirea mesei în compania celor dragi.

Sumar


Mobilier de bucătărie practic și ușor de combinat

Mobilierul de bucătărie pentru apartament oferă aceeași calitate, dar la dimensiuni mai mici pentru a se potrivi perfect în spațiul tău. Designul compact sau modular este recomandat pentru amenajarea bucătăriilor de mici dimensiuni. Oferă funcționalitate și numeroase spații pentru depozitare, fără a ocupa mult spațiu. Poți alege atât bucătării fixe, cât și modulare, pe care le poți personaliza pentru bucătăria ta.

 

Un aspect important în amenajarea bucătăriei este reprezentat de valorizarea spațiului pe verticală. Corpurile suspendate și rafturile găzduiesc astfel numeroase piese necesare în bucătărie, fară a încărca spațiul disponibil. De asemenea, scaunele pliabile sau suprapozabile și mesele extensibile, de mici dimensiuni reprezintă alegerea perfectă pentru o bucătărie de mici dimensiuni.

 

Piese funcționale cu rol decorativ

Odată mobilată, completează amenajarea din bucătărie cu piese menite să o păstreze cât mai organizată, să îi ofere personalitate și să o decoreze plăcut. Recipiente pentru depozitare, ustensile suspendate și seturi simpatice promit organizare, funcționalitate și crearea unui spațiu plăcut, ideal pentru gătit.

  

Spațiul nu limitează funcționalitatea. Amenajată practic și decorată pe măsură, bucătăria va deveni atracția apartamentului tău!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)