Așa cum îți spuneam și în articolul anterior, modificările decorului nu implică întotdeauna costuri uriașe. Datorită dimensiunilor nu foarte mari ale băii, decorul acesteia poate fi schimbat cu ușurință, adăugând doar câteva accesorii noi.

Dacă mobilierul din baia ta are finisaje neutre, fie ele deschise sau închise, poți profita de versatilitatea spațiului pentru a contura cu ușurință o amenajare viu colorată.

În plus, în perioada 03.06-05.07.2020, te bucuri de 20% Reducere la Toate Produsele din Categoria Mobilier și Sanitare pentru baie. Vezi aici toate produsele.

Câteva prosoape noi

Dacă ai o baie de dimensiuni mici, ar fi bine ca accesoriile pe care le alegi pentru a decora încăperea să puncteze și la capitolul funcționalitate. Întotdeauna avem nevoie de prosoape pentru baie, iar următoarele pe care le cumperi pot fi unele viu colorate.

Prosoapele din bumbac au grijă de pielea ta, absorb apa rapid și au o textură moale și plăcută la atingere.

Un nou covoraș pentru baie

Asemenea prosoapelor, un nou covoraș va fi o pată de culoare care adaugă un plus de stil băii tale. Cele mai bune covorașe pentru baie sunt cele realizate din bumbac, întrucât materialul calitativ va garanta răsfățul picioarelor tale după fiecare duș.

Astfel, elementele care conturează noul decor al încăperii punctează și la capitolul confort.

Un coș pentru depozitare

Pe lângă caracteristicile care țin de funcționalitate, un coș colorat va contribui semnificativ la decorul băii tale. Culoarea vibrantă a unui coș împletit din ratan va evidenția atât aspectul deosebit al piesei, cât și eleganța spațiului. Un astfel de coș este suportul perfect pentru hainele care urmează a fi spălate, ele fiind depozitate într-un mod organizat și estetic.

Alte accesorii colorate pentru baie

Pe lângă elementele menționate, poți întotdeauna da frâu liber creativității, decorând locul după propriile reguli. Un halat sau o pereche de papuci colorați vor ieși la fel de bine în evidență. De asemenea, poți opta pentru un set de accesorii cu suport pentru periuțe, pastă de dinți și săpun.

Plantele sunt o alegere excelentă, fie ele naturale sau artificiale. Culorile lor vii vor aduce un aer fresh locului, decorându-l cu originalitate și stil.

Accesoriile pe care le alegi vor alunga monotonia din baia ta, oferindu-ți un spațiu colorat și vesel.

Profită și realizează o amenajare completă în baia ta!

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.