În perioada 30.09-27.10.2019, pe www.mobexpert.ro și în magazine, te așteptăm cu Reduceri de Până la 45% la sute de produse.

Categoriile sunt numeroase, astfel încât ai șanse mari să găsești produsele pe care le dorești și, cu această ocazie, să faci câteva schimbări în spațiul tău.

În articolul de astăzi îți prezentăm categoriile de produse și reducerile acestora. Sperăm ca imaginile noastre să te inspire în amenajarea de acasă!

Produsele tale favorite te așteptă să le iei acasă la preț redus. 🧡

Mobexpert Blog. Stoc Limitat

Canapele și Fotolii

Dacă îți doreai o nouă canapea pentru living, acum ai șansa să o găsești aici. Te invităm să vezi o mulțime de modele, culori și tapițerii, dintre care să îți alegi preferatele. De asemenea, pe lângă canapele, te așteaptă și numeroase fotolii, astfel că poți aduce cu ușurință un aer proaspăt în living. Ai la dispoziție atât modele sofisticate, menite să iasă în evidență, cât și piese simple care vor contribui la decor în mod rafinat.

❗În perioada 30.09-27.10.2019, te bucuri de reduceri de până la 45% la Canapele și Fotolii.

Mobilier pentru Dormitor

❗În perioada 30.09-27.10.2019, te bucuri de până la 40% Reducere la Mobilier pentru Dormitor. Poți completa dormitorul cu orice piesă dorești – de la pat și noptiere, până la comode și dulapuri. Varietatea stilurilor te îndeamnă să arunci o privire colecțiilor și să optezi pentru piesele potrivite pentru tine.

Mobilier pentru Living

❗Până la 27 octombrie 2019, te bucuri de până la 40% Reducere la Mobilier pentru Living.

Biblioteci, etajere, măsuțe pentru cafea, comode pentru TV – toate elementele necesare pentru crearea unui spațiu relaxant, reprezentativ pentru living.

Mobilier pentru Dining

❗Până la 27 octombrie 2019, te bucuri de Până la 45% Reducere la Mobilier pentru Dining. Astfel, zona în care servește masa alături de cei dragi nu este neglijată, construind o amenajare confortabilă și practică. Așadar, poți opta pentru orice tip de piesă dorești – bufete, vitrine, mese, scaune individuale sau seturi.

Mobilier pentru Copii

❗Cu Reduceri de Până la 30% la Mobilierul pentru Copii, poți face schimbări și în amenajarea camerei celor mici.

Alege dintre piese de mobilier realizate special pentru nevoile celor mici, îmbinând cu succes aspectul plăcut cu funcționalitatea. Paturi, comode, dulapuri, noptiere, scaune și birouri, biblioteci și etajere, dar și seturi complete de mobilier te așteaptă să alegi piesele potrivite pentru copilul tău.

Accesorii și Decorațiuni

Pe lângă mobilier, în perioada 30.09-27.10.2019, vei găsi atât accesorii pentru casă, cât și decorațiuni la preț redus. Mai jos poți vedea reducerile pentru fiecare categorie în parte.

❗Până la 30% Reducere la Saltele.

❗Până la 40% Reducere la Covoare.

❗Până la 50% Reducere la Corpuri de Iluminat.

❗Până la 50% Reducere la Decorațiuni Casă.

❗Până la 50% Reducere la Textile pentru Pat.

❗Până la 50% Reducere la Veselă și Tacâmuri.

❗Până la 50% Reducere la Accesorii pentru Gătit.

Spor la cumpărături!🧡

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.