Vine vara, bine ne pare, ne pregătim să mergem la mare. Sezonul estival este aici, iar plaja cu nisip fin și valuri line te așteaptă să te relaxezi și să uiți, măcar pentru o perioadă scurtă, de griji și aglomerație.

Așadar, tot ce-ți rămâne de făcut este să alegi destinația, să îi aduni pe cei dragi, să iei cu tine o cremă cu protecție solară și câteva accesorii care să puncteze decisiv la capitolul stil, funcționalitate și/sau confort. Iată care sunt propunerile noastre în acest sens:

Condiții ideale pentru relaxare

O umbrelă cu o pălărie generoasă din punct de vedere al dimensiunilor te ajută să te ferești de razele puternice ale soarelui și îți permite să petreci mai mult timp pe plajă. Fixeaz-o deasupra șezlongului sau prosopului de plajă și spune adio arsurilor de piele provocate de expunerea îndelungată la soare.

Kit-ul de plajă

Crema de protecție, o gustare sănătoasă, o carte captivantă care să te țină ocupat între sesiunile de bălăceală, telefonul mobil sau orice alte obiecte de care ai nevoie pe plajă – toate acestea își vor găsi locul într-o geantă încăpătoare. Și, dacă tot a venit vorba de o gustare, recomandarea noastră este să o păstrezi într-o caserolă specială, care să mențină prospețimea ingredientelor.

Păstrează la îndemână o băutură răcoritoare

Apă, suc, ice tea sau smoothie – indiferent care sunt preferințele tale, important este să ai la tine o băutură rece, care să te ajute în lupta cu temperaturile ridicate. Păstrează-le într-o ladă frigorifică cu design retro și servește-le dintr-o cană cu pai și capac, pentru a fi sigur că nu se vor vărsa din greșeală.

Odată pregătit întregul ”arsenal” pentru plajă, nu-ți rămâne de făcut decât să te întinzi pe spate și să te relaxezi, cu sunetul valurilor pe post de muzică de fundal.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.