Summer Time. Pregătește-te cu stil pentru plajă

Vine vara, bine ne pare, ne pregătim să mergem la mare. Sezonul estival este aici, iar plaja cu nisip fin și valuri line te așteaptă să te relaxezi și să uiți, măcar pentru o perioadă scurtă, de griji și aglomerație. Așadar, tot ce-ți rămâne de făcut este să alegi destinația, să îi aduni pe cei dragi, să iei cu tine o cremă cu protecție solară și câteva accesorii care să puncteze decisiv la capitolul stil, funcționalitate și confort. Iată care sunt propunerile noastre în acest sens:

Sumar


Condiții ideale pentru relaxare

O umbrelă cu o pălărie generoasă din punct de vedere al dimensiunilor te ajută să te ferești de razele puternice ale soarelui și îți permite să petreci mai mult timp pe plajă. Fixeaz-o deasupra șezlongului sau prosopului de plajă și spune adio arsurilor de piele provocate de expunerea îndelungată la soare.

Kit-ul de plajă

Crema de protecție, o gustare sănătoasă, o carte captivantă care să te țină ocupat între sesiunile de bălăceală, telefonul mobil sau orice alte obiecte de care ai nevoie pe plajă – toate acestea își vor găsi locul într-o geantă încăpătoare. Și, dacă tot a venit vorba de o gustare, recomandarea noastră este să o păstrezi într-o caserolă specială, care să mențină prospețimea ingredientelor.

Păstrează la îndemână o băutură răcoritoare

Apă, suc, ice tea sau smoothie – indiferent care sunt preferințele tale, important este să ai la tine o băutură rece, care să te ajute în lupta cu temperaturile ridicate. Păstrează-le într-o ladă frigorifică cu design retro și servește-le atunci când simți nevoia. 

Creează propriul paradis 

Dacă ești în căutare de aventură și îți place să ieși din tipare, cu siguranță vrei să te bucuri de razele soarelui într-o zonă cât mai apropiată de natură. Așadar, dacă îți dorești să explorezi o plajă sălbatică și să îți creezi propria ta oază de liniște, nu trebuie să îți lipsească un hamac, care îți va oferi cu siguranță o experiență de neuitat. 

Odată pregătit întregul „arsenal” pentru plajă, nu-ți rămâne de făcut decât să te întinzi pe spate și să te relaxezi, cu sunetul valurilor pe post de muzică de fundal.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)