Spre deosebire de anotimpurile mai reci, sezonul cald ne permite să petrecem mai mult timp pe terasă sau în grădină, bucurându-ne de relaxare în aer liber. Având în vedere acest lucru, este important să îți creezi tot confortul necesar, pentru ca șederea să fie una mereu plăcută.

Astăzi avem câteva sfaturi care te vor ajuta să realizezi în spațiul exterior o amenajare aspectuoasă și confortabilă, exact ca cea din interior.

În plus, dacă ești în căutare de mobilier pentru terasă și grădină, te invităm să vezi aici noua noastră colecție, în speranța că vei găsi ceva pe placul tău➡https://bit.ly/noua-colectie-terasa-si-gradina.

Canapelele, Fotoliile și Scaunele ideale

Canapeaua din exterior ar trebui aleasă precum cea din living – așa cum în interior te bucuri de piese de mobilier estetice și calitative, ar fi bine să îți oferi aceleași condiții și pentru timpul pe care îl petreci afară. Regula se aplică în cazul oricărui produs pe care vrei să-l achiziționezi. Fie că vorbim despre canapele, fotolii sau scaune de exterior, trebuie să te asiguri că le alegi pe cele potrivite pentru tine. Dacă pui întotdeauna confortul pe primul loc, optează pentru piese cu forme pline, cu perne moi, care îți vor permite să te relaxezi în voie. De asemenea, poți alege și piese împletite, cu un design mai simplu, care îmbină cu succes latura funcțională cu cea estetică – vor oferi un aspect aparte spațiului exterior, în timp ce îți vor întâlni așteptările în materie de confort.

Masa de afară 

Indiferent de dimensiunile pe care le are, masa din spațiul exterior este de nelipsit. Fie că vorbim despre una de dimensiuni mari, care îți poate găzdui invitații, sau una de dimensiuni mai reduse, destinată câtorva cești de cafea sau ceai, masa este necesară în grădină sau pe terasă. De asemenea, o altă opțiune este o masă extensibilă, pe care o poți folosi ori de câte ori îți dorești să petreci timp în aer liber alături de cei dragi. Dacă nu găsești o masă care să îți placă din toate punctele de vedere, ai posibilitatea de a alege un blat pe care îl poți combina ulterior cu o structură. Precum în cazul celei din living, masa de afară completează un decor armonios alături de celelalte piese pe care le folosești.

Nu numai că produsele de mobilier potrivite pentru tine îți vor asigura tot confortul necesar în timp ce te bucuri de propria oază de relaxare în aer liber, dar vor oferi personalitate spațiului, amenajându-l într-un mod inedit.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.