În zilele călduroase de vară, timpul petrecut acasă, pe terasă, este cel mai relaxant. Dacă alegi piesele de mobilier și accesoriile perfecte pentru spațiul tău, poți transforma cu ușurință terasa într-un mic colț de rai. Noi îți propunem diverse variante de amenajare a terasei, care te vor ajuta să te bucuri fără griji de momentele petrecute în aer liber.

Piesele perfecte de mobilier

Alege un set de mobilier sau piese pe care le poți combina într-un mod armonios, pentru a-ți amenaja un loc de poveste în aer liber. Culori și forme diverse, pentru tot confortul de care ai nevoie când vrei să lenevești la soare.

Umbră în zilele toride

Când temperatura este prea ridicată, te poți adăposti sub o umbrelă chic sau într-un loc ferit de razele soarelui. Aceste elemente creează o atmosferă relaxantă și plăcută, oferindu-ți posibilitatea de a petrece timp în aer liber indiferent de vreme.

Decorațiuni pentru un aspect inedit

Obiectele decorative sunt binevenite în orice colț din casa ta, iar terasa nu este o excepție. Poți opta pentru perne decorative colorate, plante care vor aduce un aer fresh locului sau instalații luminoase care vor crea, seara, o atmosferă de vis.

O terasă confortabilă, amenajată așa cum îți place, va fi locul perfect pentru odihna după o zi grea sau pentru diminețile liniștite de vară.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.