Timp în aer liber. Mese sănătoase pregătite pe grătar.

Vremea frumoasă este un îndemn pentru a pregăti cât mai multe mese în aer liber, în compania celor dragi. Piesele sezonului cald, precum grătarele, ceaunele sau tigăile, îți stau la îndemână pentru pregătirea unor feluri de mâncare gustoase și sănătoase. Așadar, întregește-ți colecția de accesorii pentru gătit cu ustensile pe măsură, care vor face din prepararea diferitelor feluri de mâncare o activitate plăcută și relaxantă.

Sumar


Grătarul ideal

Alege un grătar destinat nevoilor tale, eficient, care nu va da greș în prepararea mâncărurilor tale preferate. Poți găsi unul pe placul tău, care funcționează cu gaz sau cărbuni, și care îți pune la dispoziție o suprafață generoasă pentru gătit, garantând succesul în demersul de a prepara mese diversificate, gustoase și sănătoase. Pentru ca acesta să fie mereu în stare optimă, este important să fie curățat corespunzător. Alege câteva piese care te vor ajuta să ai grijă de grătarul tău, îndepărtând până și cele mai dificile pete.

 

Accesorii de nelipsit

Pe lângă clasicele preparate pe grătar, poți opta pentru mâncăruri delicioase, pregătite la ceaun sau tigaie. Dacă plecați în camping, un set multifuncțional compus din piese rezistente și practice îți pune la dispoziție toate elementele de care ai nevoie pentru o masă completă. În plus, focul va crea o atmosferă de poveste.

Ustensile pentru preparat

Este important să ai câteva ustensile care îți vor face munca plăcută și distractivă, în timp ce te ajută să pregătești cele mai bune mâncăruri. Fie că este vorba despre sosuri, carne sau legume, dacă alegi ustensilele potrivite, vei face o adevărată artă din prepararea lor.

Detaliile care fac diferența 

Pentru a avea cât mai mult timp un grătar în stare optimă nu este suficient ca acesta să fie doar curățat în mod corespunzător. Inclusiv partea externă a grătarului trebuie să fie protejată pentru a putea avea parte de rezultate perfecte. O husă de protecție pentru grătar este mereu o idee bună dacă îți dorești ca acesta să arate ca nou cât mai multă vreme, iar preparatele tale să aibă un gust autentic.

Servește masa cu stil 

Preparatele delicioase merită servite cu stil. După ce grătarul este gata, tot ce mai rămâne de făcut este să te așezi la masă alături de cei dragi. Așadar, asigură-te că ai la îndemână decorațiuni pentru masă care să completeze perfect atmosfera atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.

Vesela potrivită

Odată ce ai în minte setup-ul mesei și ai ales decorațiunile potrivite pentru aceasta, completează aspectul final cu un set de veselă perfect pentru ocaziile speciale. Indiferent dacă alegi veselă din porțelan sau veselă din sticlă este important ca aceasta să fie potrivită felurilor de mâncare pe care alegi să le servești. 

Profită de vară pregătind mâncărurile preferate în aer liber! Petrece timp cu prietenii și bucurați-vă împreună de experiențe culinare de neuitat.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)