Tu cum sărbătorești 1 Decembrie?

La 1 Decembrie este ziua națională a României, bucurându-ne de împlinirea a o sută de ani de la Marea Unire. Totodată, ziua liberă este un prilej de a petrece timp cu cei dragi și de a celebra împreună această ocazie specială. Dacă încă nu știi ce să faci de 1 Decembrie, avem câteva idei pentru tine care sperăm să te inspire. Profită și alege o amenajare deosebită, realizată cu piese de mobilier fabricate în România.

Sumar


Bucură-te de tradiționala masă în familie

Timpul petrecut alături de familie și persoane dragi este binevenit, iar masa de 1 Decembrie nu este o excepție de la regulă. Dacă în prima parte a zilei vrei să ieși în aer liber, ar fi minunat să vă întoarceți în căldura spațiului vostru și să serviți mâncărurile preferate împreună. Surprinde-i pe cei apropiați cu o amenajare confortabilă și un decor deosebit.

Relaxați-vă în living

După o masă copioasă, puteți muta voia bună direct în living, locul în care vă așteaptă o canapea confortabilă și fotolii pufoase. De 1 Decembrie, vă puteți relaxa împreună uitându-vă la televizor sau, pur și simplu, discutând sau depănând amintiri. O canapea extensibilă ar fi perfectă, pentru că o poți transforma imediat într-un pat pentru invitații tăi.

Odihnește-te în dormitor

După o zi încărcată, ce poate fi mai relaxant decât să-ți petreci seara în confortul dormitorul tău? Seara e momentul perfect pentru un pic de lectură sau un maraton de seriale. Bucură-te de amenajarea deosebită a camerei tale, odihnește-te și încarcă-te cu energie pentru o nouă zi.

De 1 Decembrie, bucură-te de un nivel ridicat de confort alături de cei dragi. Profită de o amenajare practică și aspectuoasă, creată din piese de mobilier fabricate cu mândrie în România.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)