10+ Idei de cadouri de nuntă deosebite și originale pentru miri

Un eveniment extrem de deosebit, așa cum este nunta, de care mirii își vor aminti toată viața, merită celebrat ca atare. Și pentru că ne dorim să fim alături de tine cu recomandări de daruri inedite indiferent de ocazie, nunta nu putea face excepție. Așadar, ne-am gândit la o listă cu idei de cadouri pentru nuntă care te vor ajuta să le aduci bucurie mirilor și să îi surprinzi în această zi specială din viața lor.

Sumar


1. Un mesaj în ramă care să le amintească mereu cât de frumoasă e iubirea

Un cadou de nuntă unic și deosebit de care mirii se vor bucura mult timp de acum înainte este un mesaj în ramă. Notat cu peniță în cerneală strălucitoare și înrămat, este un dar aparte și de efect, care va înveseli orice încăpere și le va face fiecare zi mai frumoasă.

2. Electrocasnice chic și moderne

O idee de cadou inspirată pentru nuntă sunt și electrocasnicele practice și arătoase ce pot lua locul decorațiunilor în bucătărie. Dacă mirii se numără printre fanii băuturilor cât mai naturale alege un blender pentru smoothie-uri cremoase sau un storcător de fructe care nu poate sta decât pe blat. Pe de altă parte, dacă sunt niște gurmanzi care iubesc dulciurile și preparatele delicioase, un mixer modern și performant le va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

3. Un leagăn dublu de care să se bucure împreună

Pentru că de acum încolo vor împărți bucuriile, supărările și chiar distracțiile, oferă-le un cadou de nuntă în care să petreacă momente de neuitat împreună – un leagăn dublu modern și elegant. Ideal pentru serile călduroase de vară, când tot ce-și doresc este să se relaxeze în grădină sau pe terasă cu un cocktail delicios sau un pahar de vin.

4. Un set de pahare de vin pentru serile romantice în doi

Vinul simbolizează veselie, pasiune și voie bună, așa că nu ai cum să dai greș cu un cadou de nuntă precum un set de pahare cu un design deosebit și o sticlă de vin delicioasă. Dacă vrei să faci acest cadou și mai special, alege și un suport pentru sticle de vin. Indiferent dacă mirii sunt colecționari de vin sau nu, un loc special pentru depozitarea sticlelor este binevenit, mai ales dacă aceștia au inclus în amenajarea livingului și un bar.

5. Un halat pufos pentru El și Ea

O altă idee de cadou pentru nuntă este și un halat de baie moale și confortabil, unul pentru ea și altul pentru el, ideal pentru diminețile răcoroase și serile pline de răsfăț petrecute acasă. Optează pentru un model simplu și elegant, din materiale de calitate, în care fiecare se va simți extraordinar.

6. Un set de rame foto pentru cele mai frumoase amintiri

O alegere inspirată care le va aduce mirilor zâmbetul pe buze este un cadou care să le reflecte pasiunile și să le aducă mereu aminte de momentele dragi. Dacă cei doi sunt pasionați de fotografie, optează pentru un set de rame foto care vor încadra într-un mod deosebit cele mai frumoase amintiri surprinse cu aparatul.

7. O pilotă de calitate pentru somn extrem de odihnitor

Surprinde-i pe miri cu un cadou de nuntă practic și inedit de care se vor bucura mult timp de acum înainte. Alege o pilotă de calitate din pene de gâscă sau din lână de alpaca pentru un somn odihnitor. Perfectă pentru nopțile răcoroase și momentele de relaxare, o pilotă moale îi va ajuta să doarmă și să se trezească odihniți și cu zâmbetul pe buze. Pentru un cadou de nuntă complet, adaugă și perne din spumă vâscoelastică ideale pentru un somn sănătos.

8. Un fotoliu cu recliner pentru momentele de relaxare

Cauți un cadou pentru nuntă care să fie super cozy și confortabil, dar suficient de chic și elegant cât să contribuie în mod fermecător la amenajarea unui living modern? Avem o idee cu care nu vei da greș – un fotoliu cu recliner care se va transforma în piesa de mobilier preferată. Asigură-te, însă, înainte ca designul ales să se combine armonios cu stilul și cromatica locuinței. Ideal pentru momentele de relaxare alături de o carte sau un film bun, fotoliul va completa cu stil și eleganță decorul camerei.

9. Lumânări parfumate

Lumânările sunt o altă idee inspirată de cadou pentru nuntă, cu o semnificație aparte, simbolizând lumina, armonia și liniștea sufletească. Un set de lumânări parfumate sau un suport de lumânare cu un design original sunt cadoul de nuntă perfect pentru a transmite acest mesaj.

10. Un joc distractiv pentru momente amuzante alături de cei dragi

Un alt lucru de care este important să ții cont în alegerea cadoului de nuntă potrivit – pasiunile mirilor. Dacă ambii au un spirit ludic și sunt fani ai jocurile și competițiilor distractive popularul joc X și 0 este o variantă amuzantă și inteligentă de petrecere a timpului liber. Pe de altă parte, dacă se numără printre jucătorii înflăcărați de șah, un set rafinat și elegant nu doar va fi primit cu mare entuziasm, dar va fi pus la loc de cinste.

11. Tacâmuri cu un design deosebit

Cadourile de nuntă, pe lângă faptul că sunt o modalitate de a-i încuraja pe miri și a le arăta că ești alături de ei pe noul drum, trebuie să fie și practice și utile. Tocmai de aceea, un set de tacâmuri cu un design deosebit sunt o alegere cu care nu vei da greș. Optează pentru tacâmuri rafinate care vor da un plus de eleganță și stil la fiecare masă alături de cei dragi.

12. Un scaun de birou ergonomic

Dacă au obiceiul de a lucra de acasă, surprinde-i cu un cadou de nuntă original și extrem de util – un scaun de birou ergonomic. Confortul și productivitatea sunt strâns legate de poziția în care stai la birou. Prin urmare, alegerea unui scaun potrivit este esențială pentru a lucra în cea mai bună stare și a fi productiv. Un scaun ergonomic care se adaptează formei corpului pentru a menține o poziție corectă, nu doar că se va dovedi o piesă deosebită în amenajarea biroului de acasă, dar va fi primit cu multă bucurie.

13. Card cadou + felicitare

Un Card Cadou este, de asemenea, o alegere inspirată prin care să-i surprinzi plăcut pe miri sau prin care să-i faci o surpriză partenerului la nunta de argint sau de aur. Poți alege din patru sume pe cea mai convenabilă, urmând ca ei să-l folosească pentru a cumpăra orice își doresc de la mobilier, până la decorațiuni. Și, pentru a-l face mai personal, poți să le transmiți un gând sau un mesaj într-o felicitare cu un plic elegant. Cardul poate fi achiziționat atât de pe mobexpert.ro, cât și din magazinele Mobexpert.

14. Un cadou personalizat

Dacă vrei să oferi un cadou de nuntă de-a dreptul original, special creat pentru miri, o idee bună este să optezi pentru monogramare. Include inițialele, numele sau un mesaj scurt pe un set de așternuturi, prosoape sau alte articole și rezultatul va fi un cadou cu adevărat unic. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau la adresa online@mobexpert.ro .

Indiferent de cadoul pe care alegi să îl dăruiești, până la urmă cel mai important lucru este să vină din inimă și să le arăți că ești alături de ei și îi încurajezi pe noul drum la care pornesc împreună. Dacă nu te-am convins până acum, vino în showroom-urile Mobexpert sau intră pe mobexpert.ro și descoperă sute de alte idei de cadouri de nuntă deosebite, originale și practice.

 

 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)